Enkele minuten per dag gaan je leven veranderen....

Bijna dagelijks hoor je in de media over stress. Of beter gezegd : over de negatieve gevolgen van te veel of te langdurige toestand van stress.

Herken je dit?:

altijd moe,  hoofdpijn, snel geïrriteerd, examenvrees, hartkloppingen, slecht slapen, burn-out, ademhalingsklachten enz.

 

Dan kan je hulp gebruiken.


Hartcoherentie  is een wetenschappelijk onderbouwde methode om beter om te gaan met je stress. 

De effecten zijn meetbaar én zichtbaar op de apparatuur. De techniek is eenvoudig en vraagt slechts enkele minuten per dag training.

Als coach leer ik je de achtergrond, hoe je hartcoherent kan worden en wat de gevolgen zijn. Ik steun je doorheen het hele leerproces.

 

Meer uitleg over de werkwijze:

De gehele training bestaat uit 4 sessies. Stap voor stap neem ik je -als coach- mee in de wereld van stress en hoe je hier beter mee kan omgaan. 

De training zelf is eenvoudig maar vraagt wel wat discipline. Enkele keren per dag  (3 x 6 minuten of 2 x 10 minuten) werk je aan je ademhaling. 

Deze inspanning van een kleine 20 minuten per dag, ben je meer dan waard!

De eerste sessie duurt ongeveer 75 minuten. Je wordt al voor de eerste keer gemeten. 

In de tweede, derde en vierde sessie evalueren we je ademhalingstechniek en leer je hoe belangrijk het hart, het brein, hormonen en emoties zijn binnen de hartcoherentie. Zij duren ongeveer een uurtje. 

Je wordt telkens coachend ondersteund.

Door de meting, kan je je eigen vooruitgang 'zien' en ondervinden.