BEGELEIDING, IETS VOOR JOU?


In deze tijd en in deze maatschappij is het niet meer vanzelfsprekend om ruimte en tijd te maken voor verlieservaringen. We hebben minder tijd voor elkaar; minder tolerantie voor lijden.

Voel je behoefte aan een gesprek? Wil je beter slapen? Een rustiger hoofd? Beter omgaan met je emoties? Begrijpen wat je allemaal overkomt? 

Ik luister naar je persoonlijk verhaal en geef je handvatten om je veerkracht te vergroten. 

Niemand maakt graag deze reis van verlies. Dus is het soms handig als iemand met je meedenkt, je helpt en steunt bij deze verandering.

We nemen hier de tijd voor en doen het samen.  

Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste (gratis) kennismaking.GETUIGENISSEN

Commentaren: 1
  • #1

    Erna (dinsdag, 15 januari 2019 13:32)

    Mooi initiatief,sereen,begrip,luisterend oor,praten,zo belangrijk in moeilijke periodes.Aanrader


"Na enkele sessie kon ik weer verder. Karin heeft me op professionele wijze én met veel warmte terug perspectief gegeven.  Ik keek telkens weer uit naar de gesprekken en de oefeningen.  Ze luistert met heel haar hart. " Y.B. over begeleiden na verlies. 

" Altijd opnieuw luisterde ze naar mijn verhaal en mijn zorgen.  Dan keken we samen hoe we dit konden verlichten. Ik kreeg veel tips. Fijn was ook dat ik tussen de sessies door, contact mocht opnemen als ik dat nodig had. Een eindeloos geduld heeft ze. " G.M. over rouwbegeleiding

"Zelf merk ik na elke behandeling hoe alles weer iets beter werkt. Mijn ongemakken verdwijnen soms al tijdens de behandeling. Eigenlijk voelt het iedere keer weer als een (weder)geboorte. Ik kan iedereen aanraden om het zeker een kans te geven!"  S.A. over reflexologie 

Interesse? Maak een afspraak op 0489-55.41.32  of mail me karin@senkaflex.be Welkom