BEGELEIDING, IETS VOOR JOU?


In deze tijd en in deze maatschappij is het niet meer vanzelfsprekend om over moeilijke periodes heen te komen. Er is minder tijd voor elkaar en bovendien is er minder tolerantie voor mensen die lijden. Als gediplomeerde en ervaren coach en rouwbegeleider, help ik met hart en ziel volwassenen die een verlies hebben geleden.  Het is mijn diepste wens dat ze ’s morgens terug met goesting op staan. Omdat ik uit eigen ervaring weet dat het kan.  

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?


Ben je weduwe of gescheiden? Weet je even niet meer wat je moet doen? Je kan bijvoorbeeld de richting kwijt zijn of op automatische piloot leven. Misschien voel je helemaal niets en bekruipt je hierover een schuldgevoel. Soms krijg je steun en dan weer niet. Je hebt last van spanningen, slecht slapen of andere klachten. Je leven lijkt vol verdriet.

 

Ik luister naar je persoonlijk verhaal en geef je handvatten om je veerkracht te vergroten. 

Je kan bij mij individueel terecht of in groep. 

 


WAT KAN IK JE BIEDEN?


Ik gun je zozeer dat je weer goesting hebt om te leven, ook na je verlies. Zelf benoem ik een rouwproces in de eerste plaats niet als een probleem maar als een gegeven waar je iets mee moet doen. Je kan van mij leren om te gaan met die nieuwe situatie, je veerkracht vergroten en terug met zin door het leven te gaan. Want laten we eerlijk zijn: niemand maakt graag deze reis van verlies. En dan is het soms handig als iemand met je meedenkt, je helpt en steunt bij deze verandering.

 

HOE WERKT HET?


De eerste kennismaking is gratis. We vertrekken van uit wat jij nodig hebt. Omdat leven na verlies te maken heeft met veel emoties en veel onderwerpen, nemen we de tijd daarvoor. Samen onderzoeken we jouw ervaringen. Aan de hand daarvan zal worden bepaald met welke methoden we aan de slag kunnen. Ik ga uit van de kracht en mogelijkheden van jezelf. Samen kunnen we antwoorden ontdekken op moeilijke vragen. Je mag kwetsbaar en verdrietig zijn. Zelfs als je omgeving vindt dat het tijd is ‘om verder te gaan’.

 

Hoe reëel is dat voor jou? Eerlijk? Dat weet ik niet. Wat ik wél weet is dat ik die weg heb afgelegd en toch weer geniet van elke dag die er is. Hoe ik dat gedaan heb, kan je voor een stuk terugvinden in mijn e-book. De tips hierin kunnen je alvast helpen. Want ook al is het verlies jouw eigen unieke pijnlijke proces, je hoeft het niet helemaal alleen te doen.

 

REFLEXOLOGIE TER ONDERSTEUNING!


Uit mijn jarenlange ervaring is gebleken dat reflexologie bijzonder zacht en toch krachtig en ondersteunend werkt in overgangsfasen zoals bijvoorbeeld rouwverwerking, echtscheiding, menopauze, moederschap,…Het brengt je lichaam (net als je dit heel erg nodig hebt) in rust en evenwicht. Tijdens de sessie kunnen er allerlei emoties vrijkomen. Dat is ok; ze krijgen hierdoor ruimte. Gevoelens die blokkeren kunnen -als je er klaar voor bent- bevrijd worden. Het geeft energie, net wat je nodig hebt. Rouwen is namelijk hard werken. Let op: reflexologie is geen medische behandeling. Als reflexologe en erkend lid van BEVO stel ik geen diagnose, dat doet een arts.

Interesse? 
Maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek! Het is gratis...

 

Karin
T. 0489/55 41 32