BEGELEIDING, IETS VOOR JOU?


In deze tijd en in deze maatschappij is het niet meer vanzelfsprekend om over moeilijke periodes heen te komen. Er is minder tijd voor elkaar en bovendien is er minder tolerantie voor mensen die lijden. Voel je behoefte aan een gesprek? Wil je weten hoe je 's morgens weer terug kan opstaan met goesting om te leven? Ik luister naar je persoonlijk verhaal en geef je handvatten om je veerkracht te vergroten. 

Je kan bij mij individueel terecht of in groep. Je leert om te gaan met nieuwe situaties en je vergroot je veerkracht. Want laten we eerlijk zijn: niemand maakt graag deze reis van verlies. En dan is het soms handig als iemand met je meedenkt, je helpt en steunt bij deze veranderingHOE WERKT HET?


De eerste kennismaking is gratis. We vertrekken van uit wat jij nodig hebt. En we nemen onze tijd daarvoor. Samen onderzoeken we jouw ervaringen. Aan de hand daarvan zal worden bepaald met welke methoden we aan de slag kunnen. Ik ga uit van de kracht en mogelijkheden van jezelf. Samen kunnen we antwoorden ontdekken op moeilijke vragen. Je mag kwetsbaar en verdrietig zijn. Zelfs als je omgeving vindt dat het tijd is ‘om verder te gaan’.

 

Hoe reëel is dat voor jou? Eerlijk? Dat weet ik niet. Wat ik wél weet is dat ik die weg heb afgelegd en toch weer geniet van elke dag die er is. Hoe ik dat gedaan heb, kan je voor een stuk terugvinden in mijn gratis te krijgen gids. De tips hierin kunnen je alvast helpen. Want ook al is het verlies jouw eigen unieke pijnlijke proces, je hoeft het niet helemaal alleen te doen.

GETUIGENISSEN

Commentaren: 1
  • #1

    Erna (dinsdag, 15 januari 2019 13:32)

    Mooi initiatief,sereen,begrip,luisterend oor,praten,zo belangrijk in moeilijke periodes.Aanrader


"Na enkele sessie kon ik weer verder. Karin heeft me op professionele wijze én met veel warmte terug perspectief gegeven.  Ik keek telkens weer uit naar de gesprekken en de oefeningen.  Ze luistert met heel haar hart. " Y.B. over begeleiden na verlies. 

" Altijd opnieuw luisterde ze naar mijn verhaal en mijn zorgen.  Dan keken we samen hoe we dit konden verlichten. Ik kreeg veel tips. Fijn was ook dat ik tussen de sessies door, contact mocht opnemen als ik dat nodig had. Een eindeloos geduld heeft ze. " G.M. over rouwbegeleiding

"Zelf merk ik na elke behandeling hoe alles weer iets beter werkt. Mijn ongemakken verdwijnen soms al tijdens de behandeling. Eigenlijk voelt het iedere keer weer als een (weder)geboorte. Ik kan iedereen aanraden om het zeker een kans te geven!"  S.A. over reflexologie 

Interesse? Maak een afspraak op 0489-55.41.32  of mail me karin@senkaflex.be Welkom