reflexologie

Zelf je voeten masseren
reflexologie  · 14. januari 2021
Zolang de Corona maatregelen gelden, kan je niet terecht bij je vertrouwde reflexoloog. Maar ondertussen kan je dit zelf doen: ondersteunend én deugddoend.

reflexologie  · 12. juli 2020
Mensen vinden via uiteenlopende manieren, de weg naar mijn praktijk voor een sessie reflexologie. Soms is het op aanraden van een doorverwijzer, of van ‘horen zeggen’ of via de website. Dat betekent dat er velen een eerste afspraak maken zonder te weten wat reflexologie eigenlijk inhoudt. De beroepsvereniging (Bevo) hanteert de volgende definitie: “Reflexologie is de leer, de kennis en de bewerking van reflexpunten en -zones, die corresponderen met en een weerspiegeling zijn van alle...

reflexologie  · 31. december 2019
De voordelen van een sessie reflexologie in tijden van verdriet en rouw.

reflexologie  · 01. november 2018
Hoe reflexologie mijn ultieme therapie bleek te zijn ...

reflexologie  · 20. juni 2017
Reflexologie is als complementaire therapie nog steeds te weinig bekend in België. De meeste mensen kennen het als ‘voetreflexologie’ en verwachten een soort weldoende massage van de voeten. Niets is minder waar.

reflexologie  · 22. september 2016
Het klinkt als het begin van een sprookje van de gebroeders Grimm. Maar van een sprookje was geen sprake toen Annemarie mijn praktijk binnenkwam. Op het eerste zicht zag ik een zelfverzekerde, verzorgde dame van midden 50. Tijdens de intake vertelde ze me dat ze een beetje ‘uitgedokterd’ was.